Macskamentők blog

Macskamentők blog

Húsvéti Nyuszi még mindig gazdit keres!

2022. május 15. - Macskamentők
Jövő hét végén már szívesen cuccolna, nálunk már egy komplett szakmát is kitanult a harcművészeteken túl, mostanra már egész ügyes cipész lett belőle, úgyhogy ha valaki erre keresne segédmunkást, mindenképpen jelentkezzen!
Húsvéti Nyuszi egy hihetetlen kiegyensúlyozott, nyitott, barátságos, játékos, eleven kis rosszcsont. Egy tökéletes kiscica. Nyugodt és nyitott természete miatt nagyobb gyerekek játszópajtása is szívesen lenne. Kutyával kompatibilis. Kortárs mellé vihető el, egy idősebb cicát valószínűleg pár nap alatt az idegösszeomlás szélére kergetne.
Lakáscicának vihető el, vagy hálózott, biztonságos terasszal rendelkező házba, Budapestre vagy környékére.
Korának megfelelő orvosi ellátásban részesült, egészséges, gyönyörű cica. Felelős gazdit keres, aki tudja mivel jár egy ilyen apró duracellnyuszi!
Örökbefogadási szándék esetén írjatok pár soros bemutatkozó levelet a macskamentok@gmail.com e-mail címre, melyben röviden részletezitek a tartási körülményeket!

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása