Macskamentők blog

Macskamentők blog

Adó 1%

2023. február 21. - Macskamentők
Segíts, hogy segíthessünk!
Neked egy kattintás, nekik az élet!
Bár nagyon fellengzős mondatoknak tűnnek, de igazak. Alapítványunk 2009 óta ment cicákat. A szükséges oltások, szűrések, orvosi ellátás, elért kor esetén ivartalanítás után, kicsiknél ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe a cicákat.
Elsősorban az Illatos útról hozzuk ki és gazdásítjuk őket.
A befolyt összegből fedezzük a cicák orvosi ellátását, élelmezését, almot, tisztítószereket, igyekszünk ivartalanítási akciókat is szervezni és persze a cicák nálunk töltött napjait komfortossá tenni sok törődéssel és szeretettel, hogy jól szocializált, traumamentes, boldog cicaként kezdhessék új életüket.
Nagyon nehéz minden alapítványnak és szervezetnek, és az embereknek is. Napról napra nehezebb az élet, vágtat az infláció. Mégis, ez egy olyan lehetőség, ami mindenkinek jár, aki személyi jövedelemadó bevallásra kötelezett és szívetek szerint tudtok számotokra szimpatikus szervezetet választani!
Kérünk titeket, ha elégedettek vagytok velünk, szimpatikusak vagyunk nektek, nekünk ajánljátok fel az 1%-ot!
Nagyon szépen köszönjük védenceink nevében is!
1_2020_bf_3.jpg

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása