Macskamentők blog

Macskamentők blog

Hírek a gazditól: Kandúr Bandi

2022. március 20. - Macskamentők
Jázmin legfélénkebb kölyke volt Kandúr Bandika. De a cicák nagy többsége, főleg ha ilyen fiatalon a végleges helyére kerül és kellő türelemmel megvárják míg ott beilleszkedik, akkor a félénkségét akár teljesen le is vetkőzheti, legalábbis az imádott gazdi(k) felé.
Bandinak szerető családja van és mostanra kis nyakigláb tinédzser lett, aki felszabadultan és boldogan éli az elkényeztetett és jól megérdemelt cicaéletet!
Köszönjük a képeket!
kandurbandi.jpg

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flowey 2022.04.24. 20:16:41

A jelenlegi cicánkra emlékeztet ő is az alom legelnyomottabb, legkisebb kandúrja volt, a testvérei árnyékában, láthatóan ételből is kevesebbhez jutott, mert ő egy kis "vakarcs" volt a többiek mellett. Az egyik tesójával (nővérével) együtt átkerültek hozzánk, kezdetben meg is maradt gyávának, a legkisebb dolgokra is beszaladt a szekrény alá. Mivel több ételhez jutott, szépen megnőzz, túlnőtte - az amúgy nagyon torkos - nővérét, aki egy múló betegség miatt egyszer csontvázzá aszódott, az orvosi beavatkozás ellenére, de legalább megmaradt. Sajnos később is betegségeinek áldozata lett a nővérke, és így egyedül maradt. Akkor - és az ivartalanítása után - nőtt meg igazán, sajnos a sok torkoskodás miatt mára inkább "pufi", mint kecses.

A testfelépítése, a helyezkedései... nagyon egyforma. Jó látni, hogy van számukra mindig új lehetőség.
süti beállítások módosítása