Macskamentők blog

Macskamentők blog

Adó 1%

2022. március 08. - Macskamentők
Újabb év rohant el, hamarosan itt van a személyi jövedelemadó bevallás határideje és a lehetőség nyilatkozni az adó 1%-ának felajánlásáról.
Alapítványunk több, mint egy évtizede ment cicákat, elsősorban az Illatos úttal vagyunk leszerződve, onnan hozzuk ki a rászoruló cicákat.
Itt létük alatt minden szükséges orvosi ellenőrzésen átesnek, oltást kapnak, szűrve lesznek, bolha és féreghajtva. Valamint ha ivarérett korúak, akkor ivartalanítva. Az adó 1%-ából is fedezzük élelmezésüket, orvosi költségüket, a hihetetlen mennyiségű almot, tisztítószereket.
Ha úgy érzitek, nyomon követhető munkánk alapján érdemesnek tartotok rá minket, úgy ajánljátok fel nekünk az 1 %-ot! Hálásan köszönjük!
Macskamentők Alapítvány
Adószám: 18023271-1-42
Papír formátumban letölthető a honlapról:

 

Köszönjük szépen mindenkinek!

1_2020_bf_2.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása