Macskamentők blog

Macskamentők blog

Panni még mindig gazdit keres!

2022. február 03. - Macskamentők
Megcsappant a tavalyi évi hihetetlen mennyiségű cica, nagyon sokat elvittek az év utolsó hónapjában és januárban. Most már csak a magukat kevésbé eladni tudó, szerényebb, nyugodtabb cicák maradtak.
Panni is gyönyörű szép cicává cseperedett, kecses kiállású, 8 hónap körüli, csillogó bundájú szépség. Alaptermészetét tekintve ő is nagyon kedves, szeretetéhes, de idegenekkel nagyon tartózkodó.
Oltott, szűrt, ivartalan.
Nyugodt, szerető családba szeretne költözni. Többi cicával jól kijön, viszont félénk természete miatt leginkább egyedülálló vagy nyugodt életet élő pár mellé tudjuk őt elképzelni.
Türelmes gazdit keresünk neki, aki megérti, hogy kell pár nap-hét ahhoz, hogy az új környezetét megszokja és teljesen kibontakozhasson. Ez alatt az idő alatt akár el is bújhat, ami természetes.
Örökbefogadási szándék esetén írjatok pár soros bemutatkozó levelet a macskamentok@gmail.com címre, melyben röviden részletezitek a tartási körülményeket (két és négylábú családtagok száma, kora, stb.)

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása