Macskamentők blog

Macskamentők blog

Dominó még mindig gazdit keres!

2022. február 01. - Macskamentők
Dominó nagyon cuki, most már fél év körüli nőstény cica. Hamarosan ivartalanítás előtt áll.
Megcsappant a tavalyi évi hihetetlen mennyiségű cica, nagyon sokat elvittek az év utolsó hónapjában és januárban. Most már csak a magukat kevésbé eladni tudó, szerényebb, nyugodtabb cicák maradtak.
Dominó is egy nagyon jó alaptermészetű, kedves, barátságos cica, de előfordulhat, hogy a gazdinál beletelik pár napba-hétbe, amíg beilleszkedik és igen, akár el is bújhat. Erre fel kell készülnie a gazdinak. Persze az is előfordulhat, hogy két nap múlva már olyan lesz, mintha mindig ott élt volna. De nem akarunk zsákbamacskát árulni, mert bármelyik verzió lehet.
Ezért lehetőleg csak nagyobb gyerek 13-15 + éves mellé, vagy gyermektelen családba szeretnénk őt is és megmaradt társait is örökbe adni. Természetesen lakáscicának egy felelős, türelmes, nyugodt gazdihoz.
Örökbefogadási szándék esetén írjatok pár soros bemutatkozó levelet a macskamentok@gmail.com címre!

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása