Macskamentők blog

Macskamentők blog

Cirmi és Kandúr Bandi még mindig gazdit keres!

2021. december 15. - Macskamentők
Bandi kiskandúr, Cirmi nőstény.
Kandúr Bandi hiába egy izmos, fejlett, korához képest nagy cica, most, hogy "kiskamasz" egész visszahúzódó, már-már félénk lett. Ennek nagy valószínűséggel a tömeg az oka, nem mindegyik macska tudja tolerálni azt a népsűrűséget, ami egy alapítványnál van.
Cirmi sokkal talpraesettebb, vagányabb. Ő nagyon bújós is. Bandi is az azzal, akit már megismert, de így már teljesen más típusú gazdi kell neki.
Igazság szerint még mindig szeretnénk, ha együtt költözhetnének, mert Bandinak hatalmas könnyebbség lenne a beilleszkedésben, hogy ott van az ismerős arc, a biztonság.
Mindkettő gyönyörű, egészséges, nagyon szép kiállású.
Türelmes gazdira várnak, természetesen külön is elvihetők, de aki csak Bandit szeretné, rá mindenképpen olyan jelöltet várunk, aki nagyon türelmes lesz és nem esik kétségbe akkor sem, ha Bandi pár hetet a kanapé alatt tölt el.
Budapestre vagy környékére költöznének, kizárólag benti tartással. Ivartalanítási kötelezettséggel fogadhatók örökbe. Pici koruk és Bandi félénk természete miatt kicsi gyermek és idősebb macska mellé nem szeretnénk őket adni.
Örökbefogadási szándék esetén írjatok pár soros bemutatkozó levelet a macskamentok@gmail.com címre!
lurkok1215_bf.jpg

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása