Macskamentők blog

Macskamentők blog

Adománygyűjtő nyílt napok a Macskamentők Alapítványnál

2021. december 05. - Macskamentők
Az idei évben utoljára kerül megrendezésre nyílt adománygyűjtő nap nálunk. Pontosabban kettő nap, december 11-12, szombat-vasárnap, a szokásos 10-13 óra közötti időpontban.
És ezt most árva állatok karácsonyának nevezzük. Mivel sajnos úgy néz ki hogy nem lesz megtartva a hivatalos belvárosi karácsony ismételten. Úgyhogy aki szeretne majd adományt hozni: azt természetesen bármikor megteheti.
Mert rám ír és jön! De hivatalosan ebben az időpontban lesz.
Aztán ismételten megköszönöm azoknak akik majd gondolnak ránk ha lesz felesleges fekhely. Most a nagyobbakra van szükségem. Tavasszal meg nyilván majd a kicsikre. Ezek sajnos fogyóeszközök nálunk ilyen rengeteg macska mellett.
Alom, jó minőségű száraztáp, tasakos bármikor jöhet, ahogy tisztítószerek is.
De ha tárgyi adományt nem tudsz hozni, vagy nem jutsz eljönni, anyagi támogatásnak is nagyon örülünk bármilyen összegben, amit szintén a cicák élelmezésre, ellátásra fordítunk.
Gazdikeresőnket támogathatjátok pénzadománnyal a Raiffeisen Banknál vezetett 12012307-01195906-00100004 számlaszámon, közlemény: cica neve, kedvezményezett: Macskamentők Alapítvány
Köszönjük szépen, hogy támogatjátok a munkánkat, tudjuk, hogy ez az év sem volt könnyű nagyon sok téren!
A véges parkolóhely és az összezsúfolódás elkerülése érdekében ha jönnél, mindenképpen írj nekünk a macskamentok@gmail.com címre, hogy idősávot egyeztessünk!
Szeretettel várunk!
unnepiuj.jpg
 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása