Macskamentők blog

Macskamentők blog

Minnie Mouse még mindig gazdit keres!

2021. augusztus 19. - Macskamentők
Minnie Mouse az Illatos útról került hozzánk egész apró, még szopós baba korában. De a hetek rohannak és már ő is elérte a nyolc hetes örökbe adási kort, már túl is szárnyalta, úgyhogy várja az álomgazdik jelentkezését! Nőstény cica és végtelenül kedves, aranyos, tökéletes cukibogyó.
Hova akar költözni?
Mivel Budapesten él így itt is szeretne maradni, vagy közeli vonzáskörzetében. Lakáscicának vihető el, vagy hálózott teraszos házhoz.
Kutya és macska kompatibilis. De inkább úgy írnánk, hogy kutya imádó, úgyhogy abszolút előny, ha valaki kutya mellé vinné, mert Jennyvel szinte elválaszthatatlanok, mint anno Virággal.
Nagyon intelligens és jól szocializált.
Csak nagyon jó helyre mehet ahol vigyáznak az egészségére és ivartalanítják is feltétlenül.
Örökbefogadási szándék esetén írjatok pár soros bemutatkozó levelet a macskamentok@gmail.com címre, melyben röviden részletezitek a tartási körülményeket! (két- és négylábú családtagok száma, kora, stb...)

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása