Macskamentők blog

Macskamentők blog

Az Aprajafalva cicák még mindig gazdit keresnek!

2021. június 07. - Macskamentők
Nagy nálunk most a beérkezési dömping, de ne feledkezzünk meg a már elvihető cicáinkról. Aprajafalva lakóink közül Törp Egér és Törp Picur már minden oltást megkaptak, bármelyik percben költözhetnének az új otthonukba.
Mind a ketten nagyon kedvesek, játékosak, tökéletesen szocializáltak, hiszen pici koruktól nálunk vannak. Akár párban is szívesen költöznének, hiszen jó testvérekhez méltóan szeretik egymást.
Ivartalanítási kötelezettséggel vihetők el, lakáscicának! Nagyobb (6+) gyermek mellé is szívesen költöznének, akivel sokat tudnának játszani.
Örökbefogadási szándék esetén írjatok rövid bemutatkozó levelet a macskamentok@gmail.com címre, melyben részletezitek a tartási körülményeket!

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása