Macskamentők blog

Macskamentők blog

Adó 1%

2021. március 29. - Macskamentők
Szaladnak a napok, mindjárt itt a bevallások zárásának határideje!
Ha még nem döntöttetek, minket is vegyetek számításba!
Alapítványunk 2009 óta ment cicákat, több száz fiatal, idős, kidobott, meggyötört cicát rehabilitáltunk és adtunk szerető, felelős gazdikhoz.
Az Illatos úttal évek óta tartó megállapodásunk van, elsődlegesen onnan hozunk ki cicákat, de igyekszünk külsős rászoruló cicákon is segíteni.
Rengeteg sikertörténet, küzdelem és öröm olvasható facebook oldalunkon és blog oldalunkon is. Kidobott kiscicák, bántalmazott cicák, tizenix évesen végső boldog otthonába kerülő cicák, mindennel találkoztunk már.
A cicák utóéletét is nyomon követjük, nagyon sok gazdi küld hosszú évek elteltével is helyzetjelentést a cicákról.
Az adó 1%-ából fedezzük cicáink orvosi ellátását, élelmezését, ivartalanítását.
Minden cicánk szerződéssel, ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe, minden ivarérett cica ivartalanítva kerül gazdához.
A segítségetekkel ezek a cicák megmenekülnek a sokszor biztos haláltól, az éhezéstől, szenvedéstől, méltatlan körülményektől és esélyt kapnak egy boldog, biztonságos, nyugodt és szeretetben leélt életre.
Köszönjük szépen!
Nélkületek nem sikerülne!
1_2020_bf_1.jpg

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása