Macskamentők blog

Macskamentők blog

Hope még mindig gazdit keres!

2021. március 04. - Macskamentők
Hope egy csodálatos, fiatal cicamami, aki sajnos Lunán kívül minden babáját elvesztette. Riadtan, kimerülten került be. Lunát viszont becsülettel felnevelte, nagyon szoros köztük a kötelék.
Hope fiatal, oltott, tesztelt, ivartalan cica.
Első találkozásra félénk, hiszen nem sok jó dolog történt vele eddig. Luna mellett jobban biztonságban érzi magát. Szeretnének együtt költözni, de ha Hope egyedül talált gazdára, mindenképpen nyugodt családot keresünk neki, ahol kellő türelemmel kivárják, amíg megnyugszik és beilleszkedik. Végtelenül hálás egyébként, minden kedves szóra és simogatásra hangos dorombolással válaszol, szinte belebújik az emberbe.
Nagyon különleges szépségű, bájos, filigrán cica. Nagyon megérdemel egy szerető otthont, ahol elhalmozzák szeretettel és végre biztonságban érezheti magát és kivirulhat.
Természetesen lakáscicának szeretne költözni ő is.
Gazdihoz kerülésig várják a virtuális gazdikat is!
Gazdikeresőnket támogathatjátok pénzadománnyal a Raiffeisen Banknál vezetett 12012307-01195906-00100004 számlaszámon, közlemény: cica neve, kedvezményezett: Macskamentők Alapítvány
Tápot vagy egyéb eledelt leadhattok a Budapest Récsey Center Fressnapf üzlet adománygyűjtőjében, a 13. kerületi Hegedűs sörözőben, vagy egyeztetés után személyesen átvesszük Pesten. Minden segítségért nagyon hálásak vagyunk mi is és a cicák is, köszönjük szépen!
Örökbefogadási szándék esetén írjatok pár soros bemutatkozó levelet a macskamentok@gmail.com e-mail címre!
hope0223_bf.jpg

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása