Macskamentők blog

Macskamentők blog

Fújka Gyurka még mindig gazdit keres!

2020. október 19. - Macskamentők
Pár napja még aggodalmaskodtunk, hogy a korai leválasztás miatt kicsit leharcoltnak kinéző aprósággal mi lesz, de mostanra már teljes pompájában ragyog.
Unod a régi függönyöket? Szeretnél egy fénysebességgel cikázó cirmos gombócot? Akkor nálunk jó helyen jársz! A morcos-fújós kisbékából egy hiperaktív, 0-24-ben játékra kész kisördög lett. Jó, nem túlzunk, azért néha alszik is.
De hát kiscica. Ezt mindenki tudja, legalábbis reméljük tudja, hogy mit vállal, mikor kismacskát fogad örökbe. Ha félted a dédi porcelán étkészletét, ha kínosan ügyelsz a bútoraid épségére, akkor inkább nézz szét a pár mérettel nagyobb cicáink között. Ha viszont szívesen lennél "tettestársa" a mókában ennek a tündéri kiskandúrnak, akkor jelentkezz a poszt alján látható szokásos módon.
Lakáscicának vihető el, ivartalanítási kötelezettséggel. Az oltását a héten megkapja.
Gazdihoz kerülésig várja a virtuális gazdikat is!
Gazdikeresőnket támogathatjátok pénzadománnyal a Raiffeisen Banknál vezetett 12012307-01195906-00100004 számlaszámon, közlemény: cica neve, kedvezményezett: Macskamentők Alapítvány
Tápot vagy egyéb eledelt leadhattok a Budapest Récsey Center Fressnapf üzlet adománygyűjtőjében, vagy egyeztetés után személyesen átvesszük Pesten. Minden segítségért nagyon hálásak vagyunk mi is és a cicák is, köszönjük szépen!
Örökbefogadási szándék esetén írjatok pár soros bemutatkozó levelet a macskamentok@gmail.com e-mail címre!

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása