Macskamentők blog

Macskamentők blog

Jocó és Fecó még mindig gazdit keres!

2020. október 07. - Macskamentők
Itt van ez a két gyönyörűség. Emlékeztek még milyen aprónépként kerültek be a másik tesóval? Mutatom lent a képekben. Ilyen kis picurka koruk óta várják nálunk az igazit. Most már csak ők maradtak az Ásvány, Felícia, X faktor, Férfi Szakasz együttes bekerüléséből. Két gyönyörű, 4-5 hónap körüli cica. Jól szocializált, kedves, egészséges, oltott, szűrt, gyönyörű macskák. Kedvesek, jól neveltek, bújósak, ember társaságát igénylő szeretetgombócok.
Miért nem kellenek senkinek? Nem is szimpla cirmosok, nem problémásak, nem öregek, nem vadak. Semmi másra nem várnak, csak egy szerető családra. Együtt is szívesen költöznének, két macska mindig nagyobb öröm, mint egy, Tilda már többször írt a dupla örökbe fogadás áldásos hatásairól. A cicák könnyebben beilleszkednek, lefoglalják egymást, van társuk, stb...
Szóval nagyon-nagyon várják már az álomgazdikat!
Gazdihoz kerülésig várja a virtuális gazdikat is!
Gazdikeresőnket támogathatjátok pénzadománnyal a Raiffeisen Banknál vezetett 12012307-01195906-00100004 számlaszámon, közlemény: cica neve, kedvezményezett: Macskamentők Alapítvány
Tápot vagy egyéb eledelt leadhattok a Budapest Récsey Center Fressnapf üzlet adománygyűjtőjében, vagy egyeztetés után személyesen átvesszük Pesten. Minden segítségért nagyon hálásak vagyunk mi is és a cicák is, köszönjük szépen!
Örökbefogadási szándék esetén írjatok pár soros bemutatkozó levelet a macskamentok@gmail.com e-mail címre!
feco0913_bf.jpg
joco0925_bf.jpg
fsz0525_bf_1.jpg

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása