Macskamentők blog

Macskamentők blog

Fröcsi és Rózsa még mindig gazdit keres!

2020. július 04. - Macskamentők
Fröcsi és Rózsa két, együtt mentett cica. Rózsa farkincája törött és az egyik szeme sem az igazi, ráadásul fekete, Fröcsi pedig teknőctarka, a két legesélytelenebb színkombináció.
Végtelenül hálás cicák, de még nem tanulták meg, hogy lehet nyugalomban, kényelemben, szeretetben is élni. Nagyon türelmes gazdit keresünk nekik, aki elfogadja, hogy némelyik cica nehezen, vagy kevésbé barátkozik, sok idő és törődés kell nekik, mire felengednek. És ami nagyon nagy falat, mivel nagyon-nagyon szeretik egymást, és az élet viharait "kéz a kézben" élték át, ezért szeretnénk, ha együtt költözhetnének, ez az ő érdekük is lenne. Félénkségük miatt lakáscicának szeretnének költözni.
Tudjuk, hogy nem egyszerű a feladat. Sosem az, de az ő esetükben még inkább segítségünk van az összefogásra, ezért kérünk titeket, ha megnézitek ezt a posztot, segítsetek nekik egy megosztással, hátha a viharok után már végre kék lesz az ég és mindig sütni fog rájuk a nap. Igazán megérdemelnék!!!
Rózsa virtuális gazdája Öelschlager Katalin
Júni 12 től Fröcsi virtuális gazdája Kati Kis, köszönjük szépen!
Aki támogatni szeretné őket megteheti a szokásos módokon!
Gazdikeresőnket támogathatjátok pénzadománnyal a Raiffeisen Banknál vezetett 12012307-01195906-00100004 számlaszámon, közlemény: cica neve, kedvezményezett: Macskamentők Alapítvány
Tápot vagy egyéb eledelt leadhattok a Budapest Récsey Center Fressnapf üzlet adománygyűjtőjében, vagy egyeztetés után személyesen átvesszük Pesten. Minden segítségért nagyon hálásak vagyunk mi is és a cicák is, köszönjük szépen!
Örökbefogadási szándék esetén írjatok pár soros bemutatkozó levelet a macskamentok@gmail.com e-mail címre!
frocsiek_bf.jpg

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása