Macskamentők blog

Macskamentők blog

Adománygyűjtő nyílt nap alapítványunknál!

2020. május 26. - Macskamentők

Mivel beütött a kiscica dömping, ezért - a járványügyi szabályok szigorú betartásával - ismét adománygyűjtő, nyílt napot napot tartunk 2020. június 7-én (vasárnap) 10-13 óráig!

Mit jelent ez a gyakorlatban?
Hozhatsz nekünk amit csak két kezed és anyagi lehetőséged elbír. Száraz táp, nedves táp, alom, tisztítószer, pléd, cicaágy, játék, vitamin, stb....
Találkozhatsz aktuális sztárjainkkal, az X Faktor cicákkal, a Férfi Szakasz babáival, megkukkolhatod az Ásvány családot és a többi, nálunk élő cicát. Még az is előfordulhat, hogy szerelmes leszel és egy cicával távozol. Ilyen szándék esetén érdemes hordozóval érkezni!

Az alábbiakat kérjük, vedd figyelembe!
A kialakult helyzetre való tekintettel kérlek, akkor gyere, ha az alábbi menetrendet be tudod/akarod tartani:
- e-mailben kell bejelentkezni és - mint az online vásárlásnál - idősávot kell választani
- a látogatás a tömeg elkerülése érdekében 15 perces etapokra korlátozódik, tehát annyi ember jöhet, ahány emberre ezt a 3 órát felosztjuk (egyszerre 1 fő tartózkodhat itt)
- érkezéskor - járványtól függetlenül is - alapos kézfertőtlenítés vár
- maszk viselése kötelező

Kérlek, amennyiben szeretnél találkozni cicáinkkal, szeretnél nekünk adományt hozni, úgy KIZÁRÓLAG a macskamentok@gmail.com címen legyél kedves idősávot egyeztetni!
Külön megköszönjük, hogy ha mégsem tudsz eljönni, azt jelzed nekünk!

adomanygyujto.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása