Macskamentők blog

Macskamentők blog

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kíván a Macskamentők Alapítvány!

2019. december 23. - Macskamentők

Holnap már minden a család körül forog, ezért mi ma kívánunk nektek nagyon Boldog, Békés Karácsonyt!
Köszönjük nektek, hogy segítségetekkel idén 56 mentett cicánk töltheti új otthonában az ünnepeket! (és az évnek még nincs vége) 56 cica tapasztalhatta meg, hogy az emberekből még nem veszett ki az együttérzés, a tenni akarás, a gondoskodás. Minden gazdás cicánk helyére új rászoruló érkezhet, aki új esélyt kap, új lehetőséget sok-sok családban töltött karácsonyra.

Kívánjuk, hogy az ünnep teljen nálatok békében, szeretetben, megértésben! Az egész éves rohanás, kapkodás, munka után végre jön pár nap, mikor lehet egymásra és magunkra figyelni. (meg persze a faborogató rosszcsontokra)
Vigyázzatok a karácsonyfákra! 

Az idei köszöntő plakátunkhoz egy nemrég gazdisodott cicánk szuper képét használtuk fel. Nekünk ennél nem is kell nagyobb ajándék. Vagyis de. Ti! Köszönjük, hogy vagytok nekünk.

kariplakilogos_2019.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása