Macskamentők blog

Macskamentők blog

Joker és Miki gazdit keres!

2019. november 25. - Macskamentők

Nos, van ám itt nekünk egy nagyon különleges kapcsolattal bíró cicapárosunk ám. Joker ugyanis akkor nem egyedül gazdisodott, hanem az M betűs családból Mikivel, de ugye mindketten visszakerültek. Jokert különösen megviselte ez a röpke gazdis élet, ugyanis sokkal félősebben tért vissza. Viszont a kötelék Mikivel nagyon erős maradt, azóta is elválaszthatatlan pajtások. Szóval nagy feladat előtt állunk, ugyanis nem akarjuk őket szétválasztani. 6 hónap körüli, oltott, ivartalan, orvosilag teljesen rendben lévő macskák, akik végtelenül aranyosak és kedvesek. Együtt szeretnének költözni lakáscicának egy olyan gazdihoz, aki érzi a felelősséget és örök életükre otthont, törődést, szeretetet biztosítana nekik!
Reméljük, hogy ti is segítetek nekik sok-sok megosztással!

Gazdihoz kerülésig várja a virtuális gazdikat is!
Gazdikeresőnket támogathatjátok pénzadománnyal a Raiffeisen Banknál vezetett 12012307-01195906-00100004 számlaszámon, közlemény: Joker/Miki, kedvezményezett: Macskamentők Alapítvány
Tápot vagy egyéb eledelt leadhattok a Budapest Récsey Center Fressnapf üzlet adománygyűjtőjében, a 13. kerületi Hegedűs sörözőben, vagy egyeztetés után személyesen átvesszük Pesten. Minden segítségért nagyon hálásak vagyunk mi is és a cicák is, köszönjük szépen!

Örökbefogadási szándék esetén írjatok egy rövid bemutatkozó levelet a macskamentok@gmail.com címre!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása