Macskamentők blog

Macskamentők blog

Fruzsi még mindig gazdit keres!

2019. július 18. - Macskamentők

Fruzsi 2 éves, oltott, szűrt, ivartalan cica.
Hónapok óta vadászunk egy türelmes gazdira, ugyanis Fruzsival elindítani a közös életet nem egyszerű. Ő nem úgy költözik, hogy kijön a hordozóból, körbeszagol, körbesétál és kész, minden oké. Ő valószínűleg bemenekül a legelső szekrény/kanapé alá és ott tetszőleges időt eltöltve emészti, hogy "már megint költöznöm kellett". Aki viszont hajlandó kibekkelni ezt a pár szélsőséges napot, az megtapasztalhatja majd, mikor Fruzsi előbújik, hogy mekkora szeretet és hála lakozik ebben a cicában. Tildával már nagyon jóban van, és így tapasztalatból mondhatjuk, hogy ahol beilleszkedik, ott mintacicaként él. Csupa szív, dorombolós, tényleg végtelenül hálás cica. Mivel még nagyon fiatal, jó lenne, ha minél hamarabb túl lehetne az utolsó költözésén, és a hátralévő életét már nyugalomban, békében élhetné. Ha úgy érzed neked belefér pár nap kényelmetlenség azért cserébe, hogy egy félős cica rád tekintsen istenkirályként (vagy királylányként), akkor ne habozz, hozd el te Fruzsi életébe a legnagyobb boldogságot: az új családot!

Gazdihoz kerülésig várja a virtuális gazdikat is!
Gazdikeresőnket támogathatjátok pénzadománnyal a Raiffeisen Banknál vezetett 12012307-01195906-00100004 számlaszámon, közlemény: Fruzsi, kedvezményezett: Macskamentők Alapítvány
Tápot vagy egyéb eledelt leadhattok a Budapest Récsey Center Fressnapf üzlet adománygyűjtőjében, a 13. kerületi Hegedűs sörözőben, vagy egyeztetés után személyesen átvesszük Pesten. Minden segítségért nagyon hálásak vagyunk mi is és a cicák is, köszönjük szépen!

Örökbefogadási szándék esetén írjatok egy rövid bemutatkozó levelet a macskamentok@gmail.com címre!

fruzsi0630_bf.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása