Macskamentők blog

Macskamentők blog

Zsófi még mindig gazdit keres!

2019. július 16. - Macskamentők

Zsófi fiatal, oltott, ivartalan, Fiv Felv negatív cicalány.
Bekerülésekor ő is nagyon félős volt, de mostanra sokat változott és már kifejezetten barátságos. Az új gazdinak persze fel kell készülnie, hogy az első napok nem lesznek rögtön híresek a nagy összeborulásokról, de idővel Zsófi is újra biztonságban érzi majd magát. Szerető környezetben pár nap alatt fel fog oldódni.

Természetesen addig is várják a virtuális gazdikat!
Gazdikeresőnket támogathatjátok pénzadománnyal a Raiffeisen Banknál vezetett 12012307-01195906-00100004 számlaszámon, közlemény: Zsófi/, kedvezményezett: Macskamentők Alapítvány
Tápot vagy egyéb eledelt leadhattok a Budapest Récsey Center Fressnapf üzlet adománygyűjtőjében, a 13. kerületi Hegedűs sörözőben, vagy egyeztetés után személyesen átvesszük Pesten. Minden segítségért nagyon hálásak vagyunk mi is és a cicák is, köszönjük szépen!

Örökbefogadási szándék esetén írjatok pár soros bemutatkozó levelet a macskamentok@gmail.com e-mail címre!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása