Macskamentők blog

Macskamentők blog

Merléne gazdit keres!

2019. június 20. - Macskamentők

Új bekerülőnk egy nagyon különleges, füst színű nőstény cica. Talán két cicánk volt ilyen összesen.
Frissen ivartalanítva került hozzánk a Sánta kutyából, még karanténban van, de hamarosan lesz róla jobb kép is.
FivFelv negatív teszttel rendelkezik, egy év alatti fiatal cica, kis testű, filigrán.

Amit már most látunk, hogy végtelenül kedves macska mint Szüri ,Mimi, Zazu volt, akik az embereket imádták viszont a többi állatot szívből utálták. Hát merlina is így van ezzel.
Ha bemegy a kutya vagy másik macska abba a szobába ahol van úgy fúj mint az őrült! Úgyhogy egyedüli macskának adjuk, természetesen ha a karantén után változik a helyzet, jelezni fogjuk. (A ketrec nem koszos, sajnos ezek a több ezer éves ketreceink már így néznek ki hiába mossuk magas nyomásúval.)

Gazdihoz kerülésig várja a virtuális gazdikat is!
Gazdikeresőnket támogathatjátok pénzadománnyal a Raiffeisen Banknál vezetett 12012307-01195906-00100004 számlaszámon, közlemény: Merléne, kedvezményezett: Macskamentők Alapítvány
Tápot vagy egyéb eledelt leadhattok a Budapest Récsey Center Fressnapf üzlet adománygyűjtőjében, a 13. kerületi Hegedűs sörözőben, vagy egyeztetés után személyesen átvesszük Pesten. Minden segítségért nagyon hálásak vagyunk mi is és a cicák is, köszönjük szépen!

Örökbefogadási szándék esetén írjatok egy rövid bemutatkozó levelet a macskamentok@gmail.com címre!

merlene_bf.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása