Macskamentők blog

Macskamentők blog

Sziszi még mindig gazdit keres!

2019. április 03. - Macskamentők

Sajnos Fruzsival együtt visszatért Sziszi is, hiszen együtt gazdisodtak.
Sziszi egy tünemény! Ott szinte első pillanattól kezdve otthon érezte magát. És mikor hazajött akkor mindent megismert itt. Ha valaki problémamentes, okos cicát akar akkor őt fogadja örökbe .
Mi is nagyon szomorúak vagyunk, hogy visszatértek a macskák. De hiába nagyon aranyos és kedves a gazda úgy alakult az élete, hogy muszáj volt visszahozni.
Úgyhogy kérem mellőzni a negatív kommenteket. És akkor neki is újra gazdikereső, kérem hogy osszátok!

Sziszi február 18-án került a gondozásunkba. Egy nagyon kedves barát cicája, aki családi okokból adta le hozzánk.
Sziszi fekete, 4 éves ivartalan lányka. 2017-ben szűrt és oltott, természetesen nálunk a friss oltását is megkapja. Súly miatt diétázik, a gazdától megkapjuk a diétás tápot, köszönjük neki.
Eddig lakásban élt, ezért lakáscicának szeretne költözni.
Hamar belakta a teret, már Jennyvel is ismerkedik, nagyon kedves, barátságos, alkalmazkodó cica.

Gazdihoz kerülésig várja a virtuális gazdikat is!
Gazdikeresőnket támogathatjátok pénzadománnyal a Raiffeisen Banknál vezetett 12012307-01195906-00100004 számlaszámon, közlemény: Sziszi, kedvezményezett: Macskamentők Alapítvány
Tápot vagy egyéb eledelt leadhattok a Budapest Récsey Center Fressnapf üzlet adománygyűjtőjében, a 13. kerületi Hegedűs sörözőben, vagy egyeztetés után személyesen átvesszük Pesten. Minden segítségért nagyon hálásak vagyunk mi is és a cicák is, köszönjük szépen!

Örökbefogadási szándék esetén írjatok egy rövid bemutatkozó levelet a macskamentok@gmail.com címre!

sziszi_bf.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása