Macskamentők blog

Macskamentők blog

Ágota gazdit keres!

2019. január 10. - Macskamentők

Ágota kolóniából mentett, ivartalanításon átesett, negatív teszttel rendelkező nőstény macska. Jelenleg náthás, szemét is kezelni kell, ami - ahogy a videón láthatjátok - nem lesz egyszerű menet. Ágota borzasztóan fél, retteg, láthatóan nem volt eddig az életében senki, aki megtanította volna arra, hogy nem minden embertől kell félni. Jelen állapotában természetesen még nem gazdikereső, de reméljük, hogy nálunk hamar belátja, hogy a simogatás, a meleg, a finom falatok akár természetesek is lehetnek neki, sőt, lesz egyszer valaki, aki örökre szeretni fogja őt. Ehhez keresünk majd egy nagyon türelmes gazdit, aki mellett végre megnyugodhat és békében, szeretetben élhet.

Mivel előreláthatólag huzamosabb ideig lesz nálunk, nagyon örülnénk virtuális gazdiknak, akik támogatják az itt létét, élelmezését, orvosi kezelését.
Gazdikeresőnket támogathatjátok pénzadománnyal a Raiffeisen Banknál vezetett 12012307-01195906-00100004 számlaszámon, közlemény: Ágota, kedvezményezett: Macskamentők Alapítvány
Tápot vagy egyéb eledelt leadhattok a Budapest Récsey Center Fressnapf üzlet adománygyűjtőjében, a 13. kerületi Hegedűs sörözőben, vagy egyeztetés után személyesen átvesszük Pesten. Minden segítségért nagyon hálásak vagyunk mi is és a cicák is, köszönjük szépen!

Örökbefogadási szándék esetén írjatok egy rövid bemutatkozó levelet a macskamentok@gmail.com címre!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása