Macskamentők blog

Macskamentők blog

Happy gazdira talált!

2018. november 06. - Macskamentők

Amikor megkaptam a plakáton látható képeket, elpityeredtem magam. Happy 8 évesként került be, de Tilda akár 18-nak is tippelte. Madárcsontú kis asszonyság, én személy szerint már nem is reméltem, hogy beköszönt nyugdíjas éveire a boldog gazdis élet.
De bizony így lett. Tilda barátnője, Mecseki Ági fogadta örökbe, akinél már ott van Blacky cicánk is, és még több idősebb cica.
Köszönjük neki, hogy esélyt adott Happynek a békés, nyugodt nyugdíjas évekre és nem a korát nézte. Happynek nagyon tetszik az új otthon, korát meghazudtoló aktivitással játszik és élvezi az életet. Látjátok, nem az évek a lényegesek, hanem a szerető közeg. Reméljük, hogy Ági még sokáig élvezheti a társaságát és sok közös örömteli percük lesz.

Boldog gazdis életet, Happy!

happy_bfg.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása