Macskamentők blog

Macskamentők blog

Laura még mindig gazdit keres!

2018. november 04. - Macskamentők

Laura klasszikus cirmos cicaként nem túl népszerű sajnos. Pedig attól eltekintve, hogy kezdetben kissé félénk, egy mintamacska. Orvosilag teljesen rendben van. Oltott, ivartalanított, Fiv Felv negatív teszttel rendelkezik. Minden állattal kijön, nincsenek allűrjei, kedves, bájos, szeretetre méltó cica. Aktív, játékos, de a nyugalomban szeretgetésre is igényt tart.
Félénk természete miatt kisgyermekes családba nem ajánljuk, de mindenhol máshol szuper társ lenne!
Nagyon örülnénk neki, ha ő is egy szerető családban élhetne már!

Gazdihoz kerülésig várja a virtuális gazdikat is!
Gazdikeresőnket támogathatjátok pénzadománnyal a Raiffeisen Banknál vezetett 12012307-01195906-00100004 számlaszámon, közlemény: Laura, kedvezményezett: Macskamentők Alapítvány
Tápot vagy egyéb eledelt leadhattok a Budapest Récsey Center Fressnapf üzlet adománygyűjtőjében, vagy egyeztetés után személyesen átvesszük Pesten. Minden segítségért nagyon hálásak vagyunk mi is és a cicák is, köszönjük szépen!

Örökbefogadási szándék esetén írjatok pár soros bemutatkozó levelet a macskamentok@gmail.com címre!

laura_bf_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása