Macskamentők blog

Macskamentők blog

Réka még mindig gazdit keres!

2018. október 23. - Macskamentők

Réka 8 éves, kezdetekben félénk és visszahúzódó cica. Elég domináns is, ezért egykének szeretne költözni egy csendes, nyugis családba, ahol nincsenek már apró, zajongó gyerkőcök. Ha megszokja a helyét kedves, ragaszkodó, dorombol, igazán hálás minden kedves szóért és törődésért. Nagyon örülnénk neki, ha élete hátralévő részében ő is egy szerető családban élhetne. Nagyon szeret kint is heverészni, biztonságos kertes házba költözne legszívesebben egy meleg benti kuckóval.
Természetesen ő is oltott, ivartalan, Fiv Felv negatív teszttel rendelkezik.

Gazdihoz kerülésig várják a virtuális gazdikat is!
Gazdikeresőnket támogathatjátok pénzadománnyal a Raiffeisen Banknál vezetett 12012307-01195906-00100004 számlaszámon, közlemény: Réka, kedvezményezett: Macskamentők Alapítvány
Tápot vagy egyéb eledelt leadhattok a Budapest Récsey Center Fressnapf üzlet adománygyűjtőjében, vagy egyeztetés után személyesen átvesszük Pesten. Minden segítségért nagyon hálásak vagyunk mi is és a cicák is, köszönjük szépen!

Örökbefogadási szándék esetén írjatok egy rövid bemutatkozó levelet a macskamentok@gmail.com címre!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása