Macskamentők blog

Macskamentők blog

Léna még mindig gazdit keres!

2018. október 15. - Macskamentők

Lénát egy zárt dobozba utcára dobva találták a 13. kerületben.
Gyönyörű cirmos cica, nagyon formás, szép mintázatú, 4 hónap körüli kislány. Eszméletlenül hiperaktív, folyamatosan dumál, jön-megy, intézkedik. Aktív családba ajánljuk, gyerekek közé, akikkel levezetheti az energiáit. Gyönyörű, okos macska, nagyon igényli a társaságot, mindig mindenhol ott van, ezért kizárólag lakáscicának szeretne költözni, hogy mindig a gazdi(k) közelében lehessen. A többi cicát is megszokta már, nem kell egykének sem költöznie.
Ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe.

Gazdihoz kerülésig várja a virtuális gazdikat is!
Gazdikeresőnket támogathatjátok pénzadománnyal a Raiffeisen Banknál vezetett 12012307-01195906-00100004 számlaszámon, közlemény: Léna, kedvezményezett: Macskamentők Alapítvány
Tápot vagy egyéb eledelt leadhattok a Budapest Récsey Center Fressnapf üzlet adománygyűjtőjében, a 13. kerületi Hegedűs sörözőben, vagy egyeztetés után személyesen átvesszük Pesten. Minden segítségért nagyon hálásak vagyunk mi is és a cicák is, köszönjük szépen!

Örökbefogadási szándék esetén írjatok egy rövid bemutatkozó levelet a macskamentok@gmail.com címre!

lena1009_bf.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása