Macskamentők blog

Macskamentők blog

Illatos Ildi gazdira talált!

2018. szeptember 10. - Macskamentők

Nem szoktuk ilyen gyorsan feltenni, de a gazdi már posztolt, így mi sem leszünk restek!
Már csak Iván várja az igazit az Illatos családból, hajrá, ne maradjon egyedül!

A gazdi posztját idézem:
"Ez a picike, szépséges cicalány világ életében ketrecben élt....most kb 4,5 hónapos. Az Illatos útról került a Macskamentő Alapítványhoz, ahol nagyon jó kezekben volt, csodás vállalás ennyi macskát megmenteni!!! Köszönet érte neki, és persze mindenki számára nyitott az adományozás lehetősége. Kérlek is erre Benneteket, a hölgy a saját házában tartja a cicákat, nagy szeretettel (macskamentok.hu)!!!
Ma végre örökbefogadtuk őt, és a félős cicából egy bújós, doromboló, játékos kiscica lett, hatalmas energiával és végtelen bizalommal felénk. Egy tünemény!! Két hete néztük meg először őket sok másik társával, de Petivel egyből mindketten tudtuk, hogy ő lesz a miénk és mi az övé. Kémia"

Köszönjük a kedves szavakat!

Boldog gazdis életet, Ildi!

ildigazdis.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása