Macskamentők blog

Macskamentők blog

Dani gazdira talált!

2018. szeptember 03. - Macskamentők

Sok olvasónk kedvence volt Dani, a tündéri vörös-fehér fiúcska. Ennek ellenére elég sokat kellett várnia az igazira, de megérte! Dani egészen Olaszországig utazott és ott kezdi meg új életét. A gazdi szuper levelet küldött, ebből közlünk egy rövid részletet és persze a plakáton is gazdás fotó szerepel, amit külön köszönünk.

"Kedves Tilda!

Gondoltam, megírom, hogy mi minden történet az elmúlt egy héten Danival. Mi a Borisz nevet adtuk neki.
Az első három nap még Budapesten voltunk, az első éjszaka sokat volt fenn, de a második éjszakát már végigaludta, 5 körül kelt. Voltunk vele állatorvosnál, ahol nagyon megdicsérték az alapítványt, magát, hogy mennyire rendben vannak a papírok, és milyen jó állapotban van a cica. Két hónap múlva kell mennünk ivartalanításra.
A hosszú utat Olaszországba jól viselte, vettünk neki pórázt, három óránként megálltunk, és próbáltuk az alomba pisiltetni, kakáltatni, de nem akart. Hamar megszokta ezt a lakást is. Vettünk egy tápot, ami 85%-ban tartalmaz húst, egészen addig nagyon szerette, amíg nem adtam neki a csirkemájról és szívről levágott darabkákat, azóta csak néz rám nyávogva, gondolom kéri a nyers húst, és a tápból kevesebbet eszik.
Nagyon játékos, hosszú órákat játszik a gyerekekkel, kedvence a WC-papír guriga.
Ágoston külön kérte, hogy köszönjem meg a cicát, és hogy írjam meg mennyire nagyon szereti.
Valójában nem is értem, miért nem volt eddig cicánk..."

Boldog gazdis életet, Dani!

 

dani_bfg.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása