Macskamentők blog

Macskamentők blog

Az Illatos család babái még mindig gazdit keresnek!

2018. július 24. - Macskamentők

Az Illatos família tagjai 3 lányka és 1 kiskandúr. Kb. 2,5 hónaposak, kézhez szokott, kedves, tündéri kis szőrgombócok. Iván kicsit szégyenlősebb fajta, neki extra türelmes gazdi kell, aki halk szavakkal, apró simogatásokkal szoktatja magához, de a három lányka eleven, izgő-mozgó, nyitottabb.
Ivartalanítási kötelezettséggel fogadhatók örökbe lakáscicának olyan gazdikhoz, akik tudják, hogy egy kölyök cica még nagyon aktív, nem ismeri a tárgyak értékét, kikaparja a virágföldet, belecsimpaszkodik a függönybe... szóval felelős, macskát ismerő gazdik jelentkezését várjuk.

Gazdihoz kerülésig várja a virtuális gazdikat is!
Gazdikeresőnket támogathatjátok pénzadománnyal a Raiffeisen Banknál vezetett 12012307-01195906-00100004 számlaszámon, közlemény: Illatos, kedvezményezett: Macskamentők Alapítvány
Tápot vagy egyéb eledelt leadhattok a Budapest Récsey Center Fressnapf üzlet adománygyűjtőjében, vagy egyeztetés után személyesen átvesszük Pesten. Minden segítségért nagyon hálásak vagyunk mi is és a cicák is, köszönjük szépen!

Örökbefogadási szándék esetén írjatok pár soros bemutatkozó levelet a macskamentok@gmail.com címre!

illatos0717_bf.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása