Macskamentők blog

Macskamentők blog

Vali még mindig gazdit keres!

2018. július 12. - Macskamentők

Vali már most teljesen tisztában van önnön gyönyörűségével és nem fél ezt kihasználni ha simabőrűt lát. Hihetetlenül cuki, csendes, nyugodt, de mégis játékos cica, aki nagyon szeretne már a saját otthonában huncutkodni!
Vali kb. 8 hetes, féreghajtott, ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe kanapécicának. Igazából nem is értjük, hol maradnak a tolongó gazdijelöltek, ilyen jó természetű, szép mintázatú, formás cicát ritkán látni.

Gazdihoz kerülésig várják a virtuális gazdikat is!
Gazdikeresőnket támogathatjátok pénzadománnyal a Raiffeisen Banknál vezetett 12012307-01195906-00100004 számlaszámon, közlemény: Vali kedvezményezett: Macskamentők Alapítvány
Tápot vagy egyéb eledelt leadhattok a Budapest Récsey Center Fressnapf üzlet adománygyűjtőjében, a 13. kerületi Hegedűs sörözőben, vagy egyeztetés után személyesen átvesszük Pesten. Minden segítségért nagyon hálásak vagyunk mi is és a cicák is, köszönjük szépen!

Örökbefogadási szándék esetén írjatok egy rövid bemutatkozó levelet a macskamentok@gmail.com címre!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása