Macskamentők blog

Macskamentők blog

Dönci 2 még mindig gazdit keres!

2018. június 24. - Macskamentők

Döncit 2-t már az esélytelenek nyugalmával hirdetem. Volt rá pár jelentkező, aki sajnálatból sokadik cicának elvitte volna. Persze ez nagyon szép gesztus, és köszönjük is, de Dönci 2 sajátos állapota egy olyan gazdit kíván, akinek csak ő létezik.

Dönci 12 éves. Nem fiatal. Bal mancsa béna, deformálódott. És még cirmos is. Hát nem csodálkozunk, hogy több, mint egy éve várakozik nálunk.

És mit tesz ehhez képest Dönci? Dacára a halmozottan hátrányos helyzetének, ÉL! Jön, megy, dörgölőzik, kergetőzik, sétálgat, dorombol, minden egyes simogatásért, jó szóért végtelenül hálás és ezt ki is mutatja.

Tehát, keressük azt a gazdijelöltet, aki: bent tartaná Döncit a lába miatt. Figyelne arra, hogy ne dörzsölje le (ez az egyetlen dolog, amire figyelni kell), finom falatokat adna neki, szeretné és nincs több cicája. Lehetőleg felnőtt gyerekei vannak, vagy egyáltalán nincsenek, egyedül, vagy párban él, kis létszámú családban. Tisztában van vele, hogy egy 12 éves macskánál már bármilyen egészségügyi gond előfordulhat, és hajlandó erre időt, pénzt és figyelmet szentelni.
Sokat kérünk? Lehet, hogy igen. De Dönci 2-nél ez a minimum elvárásunk. Ez az arany szívű cica, a végtelen pozitív energiáival, a tiszta szeretetével megérdemel tőlünk ennyit.

Gazdihoz kerülésig várja a virtuális gazdikat is!
Gazdikeresőnket támogathatjátok pénzadománnyal a Raiffeisen Banknál vezetett 12012307-01195906-00100004 számlaszámon, közlemény: Dönci 2, kedvezményezett: Macskamentők Alapítvány
Tápot vagy egyéb eledelt leadhattok a Budapest Récsey Center Fressnapf üzlet adománygyűjtőjében, vagy egyeztetés után személyesen átvesszük Pesten. Minden segítségért nagyon hálásak vagyunk mi is és a cicák is, köszönjük szépen!

Örökbefogadási szándék esetén írjatok pár soros bemutatkozó levelet a macskamentok@gmail.com címre!

donci0514_bf.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása