Macskamentők blog

Macskamentők blog

Hírek a gazditól: Para és Fanni

2018. június 05. - Macskamentők

Para és Fanni együtt gazdisodott tőlünk. Para rettenetesen félős volt, Panni meg... hát fekete... de sokszor ez is hátrány. Egy csodálatosan türelmes, kedves hölgyhöz kerültek, aki a mai napig szelídíti Parát. És a türelmes, nyugodt hozzáállás bizony meghozza gyümölcsét, Parát már meg is lehet simogatni!
A cicák nagyon nagy összhangban élnek egymással, boldog, kiegyensúlyozott cicák.

Köszönjük a képeket a gazdinak, és azt, hogy esélyt adott nekik!

"Kedves Tilda,

Csatoltan küldöm a képeket, remélem átmegy rendesen.
A cicák jól vannak, és úgy látom szeretnek itt lenni Para most már reggelente, vagy amikor hazaérkezem engedi magát megsimizni, és dorombol is hozzá és emellett minden játékban benne van, iszonyú kíváncsi és igazi felfedező, mint egy eleven kisgyerek mindig ott kell lennie, ahol játék van, és jön, hogy játsszunk Fanni pedig mint egy megfontolt felnőtt csak üldögél, vagy bemászik az ölembe, hogy simossagassam, és figyeli mit csinál már megint ez a gyerek... Imádják egymást, bár úgy látom teljesen más a személyiségük, de mégis imádnak együtt aludni, játszani, fürdetni egymást. Nagyon örülök, hogy mind a kettőjüket elhoztam

Mi meg köszönjük szépen Neked!!"

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása