Macskamentők blog

Macskamentők blog

Réka még mindig gazdit keres!

2018. május 18. - Macskamentők

Réka cica együtt élt társával 8 éven át. A gazdi halála után bekerültek az Illatosra, onnan pedig hozzánk. Nálunk hamar kiderült, hogy 8 év ide, 8 év oda, Réka bizony egyáltalán nem szerette Blackyt. Nálunk is napokig csak gubbasztott, de a külön választás után Réka teljesen új oldalát mutatta meg nekünk. Barátkozik, nyit az ember felé, dorombol. Ehhez persze kell jó pár nap, az új gazdinak készülni kell rá, hogy kezdetekben visszahúzódó, félénk lesz. Nem fiatal cica, és elég domináns is, ezért egykének szeretne költözni, gyermekmentes, vagy már nagy gyerekekkel élő családba.
Még sok szép év vár rá és ha egyedül van, tünemény cica. Megérdemli nagyon, hogy egy szerető gazdinál, nyugalomban tölthesse a nyugdíjas éveit.
Természetesen ő is oltott, ivartalanított, Fif Felv negatív teszttel rendelkezik. Szépen eszik, semmilyen problémája nincsen, tökéletes választás egy nyugodt családba, vagy akár idősebb ember mellé.

Örökbefogadási szándék esetén írjatok egy rövid bemutatkozó levelet a macskamentok@gmail.com címre!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása