Macskamentők blog

Macskamentők blog

Hírek a gazditól: Tündérke

2018. április 23. - Macskamentők

Tündérke az új otthonában is elég akaratos, öntörvényű lányka, de a lentebbi levél alapján láthatjátok, hogy a tökéletes gazdihoz került, aki így fogadja el és szereti őt! Örülünk nagyon!

Köszönjük a képet és a levelet!

"Szia
Tündérkéről (ha nem baj, adtam neki új nevet, Rozinak hívom) adnék egy kis helyzetjelentést:
A kisasszony remekül van, bár azt nehezen viseli, ha reggel elmegyek, ilyenkor mindig bevágja a durcát, harap és pofozkodik, majd meggondolja magát és bújik, dörgölőzik, nem lehet rá haragudni.
Éjszaka egyre kevesebbet randalíroz, de legújabb szokása, h a fejemhez fekszik, felébreszt és azt várja, h simogassam, elaludni nem ér, azért harapás jár
Egyre többet eszik, de inkább amikor én is ott vagyok, napközben kevés kaja fogy. Esténként ő is segít a diplomamunkám elkészítésében, az ölemben alszik míg én dolgozom, így ösztönöz arra, h dolgozzak és ne mással foglalkozzak "

31131007_10209192798017043_811833226618674380_n.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása