Macskamentők blog

Macskamentők blog

Hírek a gazditól: Sergio (Vonatos család)

2017. október 28. - Macskamentők

Első Vonatos vöröskéink közül örökbe adott cicánk gazdijától nagyon kedves levelet és cuki fotókat kaptunk, köszönjük szépen:

"Kedves Tilda!

Olvastam Kókuszról írt sorait és amellett, hogy elszomorított a történet, azt az érzést keltette bennem, hogy a családommal közösen valami jót tettünk azzal, hogy egy hasonló sorsú "Vörös2" - csakegymacskának megpróbálunk jobb életet biztosítani. Úgyhogy "tollat" is ragadtam, hogy megírjam, hogy van mostanában Vörös2. Sergio most is itt hever mellettem a kanapén és szüntelen dorombol.

Beszereztük a macskatartáshoz elengedhetetlen kellékeket, a fürdőszobában lett a cica WC helye, a nappaliban pedig egy kis cicabirodalmat kezdtünk neki építeni.

Tegnap elvittük állatorvoshoz, ahol megvizsgálta a doktornő, levágta a kis karmocskáit, kitisztította a fülecskéit és kapott a nyakára Spot On-t. Kitűztük az ivartalanítás időpontját is.

Lassan letelik a két hét, mióta Sergio nálunk van. Mindent egybevetve, nem tudom elképzelni azt a körülményt, ami oda vezethetne, hogy vasárnap visszavigyük őt.

Bízom benne, hogy a testvéreinek is hamarosan kerül gondoskodó gazdi."

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása