Macskamentők blog

Macskamentők blog

A Vonatos család még mindig gazdit keres!

2017. október 03. - Macskamentők

Repül az idő, a picurkák augusztus 21-én kerültek be hozzánk iszonyat állapotban, betegen. Fejlődésben visszamaradtak és csontsoványak voltak. Egy hónap alatt megkapták a megfelelő kezeléseket, de még azért mindig nem százas a csapat. Ebben a pillanatban orvost igénylő problémájuk nincsen, hiszen ha lenne ki sem adnánk. De azért folyamatos orvosi kontroll kell nekik. Jó minőségű kaja, Royal Canin s javasolt Vetri DMG liqid adásának folytatása. Kis fülük még mindig fülrühös, ezt tisztogatni és kezeltetni kell. Későbbi megoldás spot on lesz majd a gondra, ha eljön az a kor. Kis bőrük korpásodik a gyengébbeknek. Tehát azt kérem csak olyanok jelentkezzenek, akik nemcsak azt látják, hogy édibébi kismacskák. Olyanok, akik tisztában vannak nemcsak a felelős állattartással hanem azzal is, hogy ezek a kicsik a hátrányos múltjuk miatt még inkább esélyesek arra, hogy költségtöbbletet jelentsenek alkalomadtán, bármikor!

A gazdik kiválasztása nem beérkezési sorrendben történik.
Elsősorban lakásban tartás élvez előnyt a kor és a szín miatt.
Mivel a cicák egészségi fejlettségi állapota nem koruknak megfelelő, ezért NEM JAVASLOM másik állat
mellé. Fülrüh fertőző s hónapok alatt gyógyulhat rossz esetben. Valamint a koruk miatt még nincs értelme a szűrésnek. Ezért nem tudjuk visznek-e be valamilyen rettegett betegséget .
Javaslom szeretettel, hogy aki másik macska mellé akar állatot, ott vannak az idősebb, szűrt, biztonságosabb állataink.

A fiúk minden viszontagság ellenére eleven, nyakigláb, ágaskodó farkincájú rosszaságok, akik nagyon élvezik a törődést és a szeretetet.
Felelős, gondos gazdit keresnek, kisgyermek mentes családba!

Gazdihoz kerülésig várja a virtuális gazdikat is!
Gazdikeresőnket támogathatjátok pénzadománnyal a Raiffeisen Banknál vezetett 12012307-01195906-00100004 számlaszámon, közlemény: Vonatos, kedvezményezett: Macskamentők Alapítvány
Tápot vagy egyéb eledelt leadhattok a Budapest Récsey Center Fressnapf üzlet adománygyűjtőjében, vagy egyeztetés után személyesen átvesszük Pesten. Minden segítségért nagyon hálásak vagyunk mi is és a cicák is, köszönjük szépen!

Örökbefogadási szándék esetén írjatok pár soros bemutatkozó levelet a macskamentok@gmail.com címre!

vonatos1003_bf.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása