Macskamentők blog

Macskamentők blog

Vonatos család gazdit keres!

2017. augusztus 28. - Macskamentők

4 gyönyörű 6 hét körüli vörös kandúr cicával lett gazdagabb népes cicatáborunk.
A piciket sínek mellől mentette Adrovitz-Magyar Judit. Köszönjük neki, hogy nem hagyta ott őket.
A cicák így stílusosan a Vonatos vezetéknevet kapták.
Nagyon-nagyon rossz állapotban kerültek be, csontsoványan, igazából még szopniuk kellene és tetőtől talpig bolhában és bolhaürülékben úsztak.
Orvosi kezelésük, bolhátlanításuk megkezdődött, mostanra már egész kiscica formájuk van.
De láthatjátok az első fotókon, hogy milyen állapotban kerültek be. Most már csak hízniuk kell és erősödniük. Kérünk titeket, ha tudtok küldjetek nekünk jó minőségű kitten száraztápot (Royal Canin például), a Motoros családnak és nekik is nagy szükségük van rá, hogy minél hamarabb felerősödjenek és nőhessenek!
A cicák V betűs keresztneveket kaptak, hamarosan masnival, vagy bilétával megjelöljük őket, mert mind olyan, mint négy tojás. Kedvesek, kezesek, barátságosak. Viktor, Vilmos, Vince és Vitéz pár hét múlva költözhet.

Gazdihoz kerülésig várják a virtuális gazdikat is!
Gazdikeresőnket támogathatjátok pénzadománnyal a Raiffeisen Banknál vezetett 12012307-01195906-00100004 számlaszámon, közlemény: Vonatos, kedvezményezett: Macskamentők Alapítvány
Tápot vagy egyéb eledelt leadhattok a Budapest Récsey Center Fressnapf üzlet adománygyűjtőjében, vagy egyeztetés után személyesen átvesszük Pesten. Minden segítségért nagyon hálásak vagyunk mi is és a cicák is, köszönjük szépen!

Örökbefogadási szándék esetén írjatok pár soros bemutatkozó levelet a macskamentok@gmail.com címre!

vonatoselotte_bf.jpg

vonatos_bf.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása