Macskamentők blog

Macskamentők blog

Eszti gazdit keres!

2017. augusztus 06. - Macskamentők

Égett Esztire egy riasztást kaptunk, miszerint valaki fel akarja gyújtani. Pontosabban fel is gyújtotta, az egyik tappancsa megégett.
Bekerült hozzánk és azonnal megkezdődött az ellátása. A mancsát megnézték, lekezelték, krémezték. A hasa nagyon ment és a füle is teljesen gyulladt, rühes. A hasát is le kellett borotválni, mert az emlői nagyon kemények voltak. Teljesen be voltak gyulladva, antibiotikumot kapott rá és jegelni is kellett.
Valószínűleg ellés után a babákat elvették tőle (nem is merünk belegondolni, mi történhetett velük). A fogai alapján nagyon fiatal, egy év alatti lányka, valószínűleg az első ellése lehetett.
A viszontagságai ellenére barátságos, kedves cica. A nagy hőség és pár nap erősödés után már csak az ivartalanítás van hátra.
A hasmenése már elmúlt, nem is eszik, hanem fal, van mit behozni, nem volt túl jó bőrben. Tesztelve is van, így másik cica mellé is vihető majd. Nagyon szép mintázatú, érdeklődő, kedves lánycica, ennél sokkal jobb életet érdemel egy szerető családban, gondoskodó gazdival és sok szeretettel.
Reméljük hamar megtaláljuk neki az otthont, ahol elfelejtheti a traumát.
Nagyon köszönjük mindenkinek, aki Tilda oldalán nyomon követte a bekerülésétől kezdve Eszti állapotát és adománnyal segítette orvosi költségeit, élelmezését!
Az első képén a bekerülés utáni ellátás képeit látjátok, a másodikon pedig már egy éber, érdeklődő cicát, aki nagyon várja, hogy gazdihoz költözhessen!

Gazdihoz kerülésig várja a virtuális gazdikat is!
Gazdikeresőnket támogathatjátok pénzadománnyal a Raiffeisen Banknál vezetett 12012307-01195906-00100004 számlaszámon, közlemény: Eszti, kedvezményezett: Macskamentők Alapítvány
Tápot vagy egyéb eledelt leadhattok a Budapest Récsey Center Fressnapf üzlet adománygyűjtőjében, vagy egyeztetés után személyesen átvesszük Pesten. Minden segítségért nagyon hálásak vagyunk mi is és a cicák is, köszönjük szépen!

Örökbefogadási szándék esetén írjatok pár soros bemutatkozó levelet a macskamentok@gmail.com címre!

esztiregi_bf.jpg

eszti0806_bf.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása