Macskamentők blog

Macskamentők blog

Adó 1%

2017. február 17. - Macskamentők

Ismét villám gyorsan eltelt egy év, és a nagyon szorgalmasak már most elkezdik beadni az adóbevallásukat.
Kérünk titeket, ha érdemesnek tartotok rá minket, adományozzátok nekünk adótok 1%-át!

Az előző évekhez hasonlóan a befolyt összeget mentett macskák élelmezésére, orvosi kezelésére, ivartalanítására, kedvezményes lakossági ivartalanításra fogjuk fordítani.
A segítségetekkel tudtunk a tavalyi évben kedvezményes ivartalanítást felajánlani az Illatos úti örökbe fogadó napon gazdira talált cicáknak. Ellátni, meggyógyítani, ivartalaníttatni több tucat cicát, akik aztán gazdisok lettek. És persze évről évre gyarapszik azon kevésbé szociális cicák száma is, akik sajnos nem találnak gazdára, ezért már hosszú ideje nálunk élnek, és nálunk is maradnak.

Reméljük idén is számíthatunk rátok, és az eddigi évekhez hasonlóan együtt, a ti segítségetekkel dolgozhatunk a kidobott, megunt, megárvult cicákért!

A rendelkező nyilatkozat innen letölthető:
http://macskamentok.hu/files/nyilatkozat.pdf

Köszönjük a felajánlásokat! Nélkületek nem sikerülne!

1_2017.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása