Macskamentők blog

Macskamentők blog

Adományokat kérünk!

2016. július 13. - Macskamentők

Kedves Ismerőseink!

Tudjátok, hogy általában ritkán teszek fel segítség kérő posztokat, de a mi kasszánk is kimerült.
Olvashattátok hogy kifogtuk az összes fellelhető krónikus beteg macskát. Most 12 kicsi van, akinek a fele beteg volt. Úgyhogy a ti segítségetek kell kérjük, hogy átvészeljük ezt a pár hónapot az 1% érkezéséig.

Hogyan tudsz segíteni?

Persze mindig a legjobb az anyagi segítség, hiszen bárhova csoportosítható. Ehhez bármilyen kis összegű utalást indíthattok a Raiffeisen banknál vezetett 12012307-01195906-00100004 számú bankszámlánkra.
Ha egy bankba személyesen befizetsz és nem átutalsz akkor neked semmibe nem kerül.
Egyszeri utalásnak is nagyon örülünk, de ha virtuális gazdi leszel, és minden hónapban támogatsz egy kis kedvencet, hát az maga lenne a boldogság.

Természetesen nagyon boldogan elfogadunk élelmet: szinte bármit. Száraz tápot, konzervet. Speciális tápot bármilyen betegségre: most vese es máj beteg macskáink vannak. Valamint egy 20 éves, egy fogú öreg néni. Rengeteg baba, tehát alutasakos is jöhet minden mennyiségben.
Akinek van megmaradt - nem lejárt - elsősorban állat gyógyszere szintén szinte bármilyen.
Nagy szükség van féreghajtóra, bolhairtóra, ebből is szinte bármi, például Frontline spray, Advocate Stronghold spot on, Inspecticid.
Sok sok fertőtlenítő szer, például Domestos, de bármilyen fajta.
Papír törlő
Bármilyen tisztító, mosó -, mosogatószer a rengeteg ketrec takaritáshoz, összehányt törölköző mosáshoz.
Hogyan juttathatod el?
Vagy az adomány gyűjtő helyünkön egy dobozba vagy zacskóba téve leragasztod s ráírod: Macskamentők alapítvány (cím:1145.Bp.Szabó J.u 6 Récsei centerben lévő Fressnapf üzletben.)
Vagy telefonon illetve e-mailen egyeztethetsz velem, hogy hol tudjuk átvenni.


E-mail: macskamentok@gmail.com
Hálás köszönettel:
Tóth Tilda

adomanyos_bf.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása