Macskamentők blog

Macskamentők blog

Adó 1% 2016!

2016. február 07. - Macskamentők

Kedves Mindenki!

Alig pihentük ki a karácsonyi vacsorákat, máris száguldanak a napok, hónapok, hamarosan itt a határideje az éves szja bevallásoknak is.

Ahogy tavaly is, idén is megkérünk titeket, hogy ha munkánk alapján úgy ítélitek, hogy megérdemeljük adótok 1%-át, nyilatkozzatok és ajánljátok fel alapítványunknak!

A rendelkező nyilatkozat letölthető weboldalunkról:
http://macskamentok.hu/files/nyilatkozat.pdf

A befolyt összeget elárvult, kidobott macskák befogására,
élelmezésére, oltására, ivartalanítására, gyógyítására fordítjuk. Szerencsére lakóink átlagosan pár hónap alatt új gazdára találnak, így folyamatosan fogadhatjuk be az újabb rászoruló cicákat! A folyamatos munka feltétele, hogy védenceink a legjobb ellátásban részesüljenek, mielőbb egészségesek, jól tápláltak, kiegyensúlyozottak legyenek. Ezeket a feltételeket tudjuk ezután is megteremteni a támogatásotokkal, amit ezúton is nagyon köszönünk!

Hiszen tudjátok, nélkületek nem sikerülne!

1szazalek_2016_blogra.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása