Macskamentők blog

Macskamentők blog

November 8. - Örökbeadó nap az Illatos úton

2015. november 06. - Macskamentők

Ne vegyél állatot, hanem fogadj örökbe! Rengeteg állatka vár arra, hogy végre normális körülmények között egy szerető gazdával élje le az életát. Ketrecekbe zárva, lelkileg összetörve de reménnyel telve várják az új gazdit a megunt, kidobott, elkergetett de szerencsére megmentett kutyák és macskák. Várják azt az embert, aki szeretni fogja őket, és akit ők is szerethetnek, ahogy az esemény oldalán olvasható: a hősüket.

"CSAK EGY HŐSRE VÁRNAK - ÖRÖKBEADÓ NAP AZ ILLATOSON - NOVEMBER 8. 10-15H
Lehet, hogy keverékek. Lehet, hogy öregek. Lehet, hogy nem klasszikusan szépek. Lehet, hogy kicsit nehezen nevelhetőek. De tudjuk, hogy mindegyik kutyusunk hőse eljön egyszer. Talán most, november 8-án, amikor a Vigyél Haza Alapítvány segítségével ismét Örökbeadó Napot szervezünk az Illatos úton. Talán te leszel az."

A Vigyél Haza ismét elkészítette fotógalériáját az összes örökbefogadható kutyáról, itt ki is nézheted, kinek leszel a hőse:
http://on.fb.me/1WpamJr

 Itt pedig nagy képeken láthatók a kutyusok az Illatoson (Fotók: Botos Tamás / 444).

Fontos: macska örökbefogadás is van!

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása