Macskamentők blog

Macskamentők blog

Virtuális gazdi, adományozás, köszönet...

2015. szeptember 12. - Macskamentők

Kedves Ismerősök, Ismeretlenek, Barátaink, Támogatóink!

Rendszeres olvasóink láthatják, hogy cicáink hirdetésébe bekerült, hogy cicáink támogathatók többféle módon is.
Ennek több oka is van. Hirtelen megugrott a cicalétszám, akik közül sokan nagyon legyengülve, lesoványodva, hasmenéssel, ilyen-olyan könnyen orvosolható nyavalyákkal kerültek be. Ezek a cicák első körben karanténba kerülnek, oltásokat, gyógyszereket, vitaminokat kapnak, ha a koruk megfelelő, ivartalaníttatjuk őket. Igyekszünk minél hamarabb jó formába hozni, egészségessé varázsolni őket, hiszen elsődleges célunk, hogy csak egészséges, kiegyensúlyozott cicákat adjunk ki a kezeink közül. Ez nagyon sok időt, energiát és pénzt emészt fel. Az Alapítvány dolgozói hétköznapokon dolgozó emberek, a saját pénzüket, ismerősök és rokonok segítségét használják a cicák ellátásához.

Kuncsorogni nem szeretünk és nem is szoktunk, de mivel nagyon sok olyan cicaszerető ember van, aki bármilyen okból nem tud cicát befogadni, de lehetősége van arra, hogy segítse munkánkat, így az igény és a felajánlások találkozni tudnak. Ez a cicáinknak nagyon jó, hiszen a jó minőségű táptól gyorsabban erőre kapnak, gyorsan tudjuk őket ivartalanítani, szükség esetén egyéb kezelésre elvinni. De nem a pénz a lényeg!!
Egy kedves hölgy párnákat varr saját kézzel (!) a cicáinknak, egy másik hölgy kötszert, fertőtlenítőszert, fecskendőket adományozott nekünk. Rendszeresen kapunk fertőtlenítő szereket, almot, ha kiscicáink vannak tasakos eledelt, kiscica tápot. Elképesztő érzés, hogy az összefogás nyomán mentettünk már meg altatás elől utolsó napos Illatos úti cicát, gyűjtöttünk annyi 1%-ot, hogy saját ivartalanítási akciónk lehetett és rendszeresen kapunk vissza képeket cicáinkról, akik azóta már a legnagyobb jólétben élnek az álomgazdival.

Az Alapítványunk nélkületek nem működik. Egy nagy körforgás, amiben mindenkinek megvan a szerepe. Az egészséges, szép, boldog cicák könnyen gazdisodnak, minél többet gazdihoz tudunk adni, annál több jöhet a helyükre. Hiszen tudjátok, minden cica örökbe adásával két életet mentünk. Egyet, akit elvisznek és egyet, akit a helyére tudunk befogadni.

Ezúton is szeretnénk megköszönni nektek, hogy ennyit segítetek, bármilyen formában is tegyétek!

A posztokban ezentúl is benne lesz, hogy hogyan támogathatjátok cicáinkat. Azért tesszük be minden posztba, mert - nagy szerencsénkre - a rengeteg megosztással olyan emberekhez is eljutunk, akik nem feltétlenül nézik rendszeresen oldalunkat, de ha örökbe fogadni nem is tudják, talán támogatnák védencünket!
Kérünk titeket, ne tekintsetek rá erőszakos nyomulásként vagy kuncsorgásként. Egyetlen célja van, hogy cicáinknak a legjobb ellátást és a többi utcán lévőnek a legjobb esélyt adjuk meg az életben maradásra és minél hamarabbi gazdisodásra!

Köszönjük, hogy itt vagytok velünk! Tudjátok, nélkületek nem sikerülne!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása