Macskamentők blog

Macskamentők blog

Aranyfokozatú támogatóink

2013. augusztus 25. - Macskamentők

Támogatóinknak, akik már több, mint egy éve támogatják az alapítványunkat havi rendszerességgel, múlt héten egy névre szóló oklevelet készítettünk és küldtünk el nekik, hálásan megköszönve azt a segítséget, amit nekünk támogatásukkal nyújtanak. Hiszen nagyon jól jön, és hálásan köszönünk mindenkinek bármilyen csekély adományt is, de az a legbiztonságosabb, ha  havi rendszerességgel kapunk anyagi támogatást.

Szerencsére többen vannak már olyanok is, akik nemsokára szintén bekerülnek az aranyfokozatú támogatóink közé, nekik is nagyon köszönjük a sok segítséget és az elkötelezettségüket cicáink felé!

Továbbiakban is nagyon számítunk rátok!

Kérünk Titeket, hogy barátaitok és ismerőseitek körében népszerűsítsétek alapítványunkat, hogy a támogatóink létszáma a bekerülő macskák létszámával  együtt gyarapodjon.

Köszönettel:
Macskamentők Alapítvány

 

Cicabarát.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása