Macskamentők blog

Macskamentők blog

Macskapanzió várja a cicákat!

2013. július 21. - Macskamentők

Itt a nyár, gyakrabban vagyunk távol az otthonunktól! Ráadásul akár hosszabb időre is.

Amennyiben nem visszük magunkkal, hova tegyük ilyenkor a cicánkat? Ki gondoskodjon róla?

Megoldás lehet, ha megbízunk egy családtagot, aki naponta meglátogatja kedvencünket, vagy egy szomszéd néha ránéz és megeteti, megitatja. Bár a nyári kánikulában hamar ihatatlanná válik a víz, és a szomszéd csak másnap jön újra...

Megoldás lehet, ha elvisszük egy olyan helyre, ahol hozzáértők egész nap figyelnek rá, nincs egyedül, kap rendszeresen enni és inni is - hiszen itt nincs olyan, hogy inkább elmegy a haverjaival sörözni, vagy buli után másnaposan csak délután keveredik elő a rokon, cicus közben meg éhezik és nincs vize...

Ezt elkerülendő és annak érdekében, hogy nyugodtan mehessenek a cica tulajdonosok is nyaralni a Macskamentők Alapítvány szeretettel várja cica vendégeit a panziójában.

Biztosan állíthatjuk, hogy amíg a gazdi pihen, a cica nálunk jól érzi magát, hiszen rendszeresen visszajáró vendégeink vannak, akik szívesen töltik nálunk a napjaikat.

Ezenkívül - bár ez évszaktól független - ivartalanítás utáni rehabilitációt is vállalunk, ami több esetben otthoni környezetben nem megoldható.


Az összes bevétellel a hajléktalan macskák mentését finanszírozzuk. Természetesen ÁFÁ-s számlát adunk.

Érdeklődni a szokásos elérhetőségen lehet: 06-70-562-1032

https://www.facebook.com/Macskamentok

panzió.png

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása