Macskamentők blog

Macskamentők blog

Kicsi Rigó még mindig gazdit keres!

2022. december 13. - Macskamentők
Kicsi Rigó hatalmas átalakuláson ment át nálunk. Pici cicaként, életveszélyben került be, hetekig nagyon satnya, pókhasú, cérnalábú kiscica volt. Aztán egyszer csak megrázta magát és tessék.
Mára egy csillogó bundájú, egészséges, téli bundát növesztett gyönyörűség.
Költözésre kész, oltott, szűrt, ivartalan, 8 hónapos, nagyon jól szocializált, játékos, mindenkivel kedves cica. Nagyon szereti a macskatársaságot ezért szívesen költözne másik macska mellé.
Az még fontos információ vele kapcsolatban, hogy kezdetben elég félénk az idegenekkel, biztosan kell neki pár nap, hogy feloldódjon és megszokja az új helyét, ezért türelmes gazdit keresünk neki!
Lakáscicának szeretne költözni Budapestre vagy környékére, vagy biztonságos kifutóval, szökésbiztos kerítéssel rendelkező házhoz.
Örökbefogadási szándék esetén írjatok pár soros bemutatkozó levelet a macskamentok@gmail.com címre!

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása