Macskamentők blog

Macskamentők blog

B.Ú.É.K. 2018!

2017. december 31. - Macskamentők

Hihetetlen, de ismét eltelt egy év. Szeretnénk nektek megköszönni az egész éves aktív figyelmet, a hozzászólásokat, a megosztásokat, a rengeteg adományt, az 1% felajánlást, az összefogást és segítséget, amit kaptunk!
Nélkületek idén sem sikerült volna 48 cicának új otthont találni, orvosi kezelésüket, ivartalanításukat, élelmezésüket finanszírozni.
Reméljük, hogy jövőre is velünk lesztek és együtt ünnepelhetjük minden új cicánk legnagyobb vágyának beteljesülését: egy biztos otthonba költözést, egy új, jobb életet!

Nektek kívánjuk, hogy a 2018-as évben legyen veletek mindenki, akit szerettek, teljesüljenek a vágyaitok bármi is legyen az, legyetek egészségesek, legyen meg mindenetek, amire szükségetek van és legyetek boldogak!

Boldog Új Évet Kíván a Macskamentők Alapítvány csapata!

buek2018_bf.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása