Macskamentők blog

Macskamentők blog

Szerénke gazdit keres!

2016. április 11. - Macskamentők

Idézném Tildát az ő oldaláról: "Kaptam egy megkeresést, ahol négy cica van bajban. A gazdájuk lehetetlen helyzetbe került. Így megkértem Edit Sztakó kedves barátnőmet aki a Szentendrei árvácska menhely vezetője hogy segítsen. Ő egy macskát elvállalt. Köszönet érte! Tímea Bostyannak a szállítást!
Én elhoztam a 20 évest. Még kettő cica bajban van.
Szóval ismét az esélytelenek nyugalmával megpróbálkozom, hátha valaki ennek a 20 éves cicának ad addig még egy meleg otthont, ahol eltöltheti a már nem sok idejét. Ha nem viszi el senki természetesen akkor itt marad, nem lesz altatás, elmondom mielőtt felteszitek ezt a kérdést szokás szerint.
Nem azért hoztuk el hogy altassuk."

Nos ez Szerénke története. Reméljük, hogy tényleg találunk olyan cicaszerető embert, aki élete utolsó szakaszára otthont biztosítana neki. Gyönyörű cica, igazán megérdemli, hogy szerető gazda mellől mehessen el....

Érdeklődni a macskamentok@gmail.com címen tudtok róla!

szerenke_bf.jpg

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása