Macskamentők blog

Macskamentők blog

Csibész Csabi alias Csuvi újra gazdit keres!

2016. március 09. - Macskamentők

Biztosan többen emlékeztek még Csibész Csabira, tavaly gazdisodott tőlünk, nagyon hamar, egy hét alatt elkelt az apró szőrgombóc.
Csabit nemrégiben visszahozta a gazdája, aki nagyon szereti őt. Az eltelt hónapok alatt mégis úgy döntött, hogy Csabinak jobb lenne egy másik otthon. A gazdáján kívül mindenkivel elég ellenségesen viselkedik és ha ráun a játékra, vagy megelégel valamit, akkor odacsap, harapdál.
Mi egyelőre nem tudjuk megítélni, hogy csak a közeg, az élethelyzetek vagy Csabi valódi természete okozza, hogy nem ment rendesen a szocializáció, de szeretnénk neki még egy esélyt adni, hiszen az ex gazdi elmondása alapján vele 90%-ban kedves, édes, dorombolós cica.

A jelöltre nagy feladat vár, ezért kizárólag macskaismerő, macskaszerető, türelmes és határozott gazdit keresünk, akinek nincsen kisgyermeke.

Csibész Csabi mostanra egy év körüli, oltott, ivartalanított cica lett. Új nevére, a Csuvira nagyon jól ért.

Nagyon reméljük, hogy találunk számára egy olyan otthont, ahol könnyebben kezelhető természetű cica lesz!

Érdeklődni a macskamentok@gmail.com címen tudtok!

csibeszcsabi_bf.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása